Anul acesta  Hibiscus Sport  împlinește 10 ani ! Sunt 10 ani de când  ne vedem, visăm, jucăm, muncim pe apă!

În 2006 când a început totul ne număram printre pionierii pieței nautice. Nimeni nu credea că o firmă inființată la Baia Mare, la poalele Muților Gutâi , poate să aibă succes în domeniul nautic.  Dar cu multă pasiune și cu multă muncă, am dovedit că se poate.

Azi Hibiscus Sport este   un nume cunoscut printre toți iubitorii de sporturi nautice.

Am început ca distribuitor exclusiv pentru BIC Sport  (cel mai mare producator european de echipamente nautice) iar azi reprezentăm peste 20  de mari producători și branduri.

Ne-am gândit la diverse statistici  pe care firmele le publică de obicei cu ocazia împlinirii unui numar de ani. Dar vă cunoaștem  și  știm prea bine că pentru voi, prietenii noștri, nu contează cifra de afaceri, numărul de clienți sau numărul de produse vândute. Pentru cei pasionați de caiac , placă sau pescuit contează doar următoarea ieșire pe apă. De aceea credem că următoarele cifre vi se vor părea interesante:  în zece ani , noi cei de la Hibiscus Sport am vâslit pe 1  ocean, 5 mări, 47 de lacuri, 29 de râuri în țară și 17 în afara țării, ne-am dat în 11 țări din Europa și am vizitat pe apă 14 insule.
Multe dintre aceste ieșiri au fost alături de voi,  prietenii și clienții Hibiscus, pentru care vă mulțumim!

Vă mulțumim pentru că ați avut  încredere în noi, în produsele și în serviciile noastre. Povestea noastră de succes ar fi incompletă fără sprijinul vostru, pentru că nu doar că ne-ati primit să facem parte din viețile voastre, dar de asemenea ne-ati oferit prietenia voastră, iar prin părerile, sugestiile și cerințele voastre ne-ati ajutat să devenim din ce în ce mai buni.
Vă mulțumim pentru zece ani incredibili și promitem să continuăm să vă oferim  doar cele mai bune echipamente pentru sporturi nautice! Ne vedem pe apă!