În fiecare week-end echipa Hibiscus Sport este pe apă, cu caiacele, plăcile de SUP sau cu echipamentul de windsurfing. Poți veni să te dai cu noi sau poți încerca oferta partenerilor noștri din toată țara. Mai jos găsești detaliile de contact ale colaboratorilor noștri care închiriază echipamente din oferta Hibiscus Sport  (caiace, plăci SUP) sau organizează ture cu caiacul pe lacuri, râuri, la mare sau în Delta Dunării.

IMBOLD GALATI

IMBOLD – Galati

Inchiriem kaiace de una sau doua persoane in Galati. Organizam excursii si expeditii cu caiacul pe Dunare, Siret, Brates, Catusa si la cerere in alte locatii din tara.
Contact: 0745231363

ARTHA PARK - Snagov

ARTHA PARK – Snagov

Zona de agrement la doar 30 de km nord de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, pe malul lacului, in vecinatatea padurii.
Puteti inchiria caiace sau placi de Stand Up Paddling pentru plimbari pe lacul Snagov.
Centrul ofera si posibilitatea de gazduire caiace contra-cost.

Hai cu Caiacul – Bucuresti

Organizare de ture personalizate pentru grupuri de aprox 10 persoane oriunde in tara (rau / lac / mare / Delta Dunării). Inchirieri de caiace cu preluare din Bucuresti.
Contact: 0725584314 – Paul

Ture cu caiacul – Delta Dunarii

Vino sa experimentezi alaturi de noi caiacul! Vei avea ocazia sa te bucuri de natura intr-un mod unic si relaxant. Destinatia noastra preferata este Delta Dunarii, dar mai padelam si in Delta Neajlovului, pe lacul Herastrau sau pe alte lacuri din Bucuresti si imprejurimi.
Contact: 0744851556 -Florin

Caiac Delta Dunarii

Caiac Delta Dunarii

Turele organizate de noi va ofera sansa de a explora, experimenta si intelege cu adevarat cum este traiul omului in comuniune cu natura in Delta Dunarii. Vom petrece zilele vaslind usor, incet si in liniste fara sa tulburam si stresam mediul inconjurator.
Contact: 0757107617

Kayak Escape -Dunavatu de Jos, Murighiol

Inchirieri barci motorizate si caiace simple / tandem (veste si padele incluse) pentru plimbari pe canalele intime ale Deltei Dunarii.
Contact: Flavius – 0744.141.562

Vertical Adventure - Timisoara

Vertical Adventure – Timisoara

Vertical Adventure organizeaza programe de team building outdoor in toata tara.
Persoana de contact pentru ture caiac: 0726 274 676 – Sandu

JuriLotca - Jurilovca, Tulcea

JuriLotca – Jurilovca, Tulcea

Inchiriem caiace, biciclete si barci in Jurilovca. Organizam excursii ghidate in zona Lagunei Razim-Sinoe si in toata Delta Dunarii.
Telefon contact 0724541404 -Stefan

Fun & Adventure - Sibiu

Fun & Adventure – Sibiu

Firma se ocupa cu activitati de timp liber , outdoor printre care se numara si ture cu caiacul in judetul Sibiu. Persoana de contact: Paul – 0742300386

Leo Kayaks - Gura Humorului

Leo Kayaks – Gura Humorului

Leo Kayaks organizeaza ture in caiac pe raurile Moldova (6 km) si Bistrita (28 km). Persoana de contact este Leonard , tel: 0755811963