În fiecare week-end echipa Hibiscus Sport este pe apă, cu caiacele, plăcile de SUP sau cu echipamentul de windsurfing. Poți veni să te dai cu noi sau poți încerca oferta partenerilor noștri din toată țara. Mai jos găsești detaliile de contact ale colaboratorilor noștri care închiriază echipamente din oferta Hibiscus Sport  (caiace, plăci SUP) sau organizează ture cu caiacul pe lacuri, râuri, la mare sau în Delta Dunării.

IMBOLD GALATI

IMBOLD – Galati

Inchiriem kaiace de una sau doua persoane in Galati. Organizam excursii si expeditii cu caiacul pe Dunare, Siret, Brates, Catusa si la cerere in alte locatii din tara.
Contact: 0745231363

ARTHA PARK - Snagov

ARTHA PARK – Snagov

Zona de agrement la doar 30 de km nord de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, pe malul lacului, in vecinatatea padurii.
Puteti inchiria caiace sau placi de Stand Up Paddling pentru plimbari pe lacul Snagov.
Centrul ofera si posibilitatea de gazduire caiace contra-cost.

MC-Claude Sport- Bucuresti

MC-Claude Sport- Bucuresti

McClaude Sport organizeaza teambuilding-uri outdoor.
Daca vrei sa incerci senzatile unei ture cu caiacul, nu ezita sa-i contactezi. Firma organizeaza aproape saptamanal ture de o zi pe Arges, Neajlov, Ialomita.

Vertical Adventure - Timisoara

Vertical Adventure – Timisoara

Vertical Adventure organizeaza programe de team building outdoor in toata tara.
Persoana de contact pentru ture caiac: 0726 274 676 – Sandu

Florian Petre - Bucuresti

Florian Petre – Bucuresti

Inchiriem caiace in Bucuresti. Asiguram transportul caiacelor in alte zone din tara. Organizam excursii in Delta Dunarii, Delta Neajlovului, pe Neajlov. Contact: 0744.85.15.56 Florian Petre

Caiac Delta Dunarii

Caiac Delta Dunarii

Turele organizate de noi va ofera sansa de a explora, experimenta si intelege cu adevarat cum este traiul omului in comuniune cu natura in Delta Dunarii. Vom petrece zilele vaslind usor, incet si in liniste fara sa tulburam si stresam mediul inconjurator.
Contact: 0757107617


Edelweiss-OutDoorTeam - Campulung Moldovenesc

Edelweiss-OutDoorTeam – Campulung Moldovenesc

Dealer autorizat Hibiscus Sport. Magazin on-line de echipamente sport outdoor .Echipa Edelweiss organizeaza ture de caiac pe raurile Moldova si Bistrita.
La noi poti inchiria sau cumpara caiace ,costume de neopren,si alte echipamente.
Daca vii in Bucovina nu ezita sa ne contactezi ! Contact : 0730506649 Vlad

JuriLotca - Jurilovca, Tulcea

JuriLotca – Jurilovca, Tulcea

Inchiriem caiace, biciclete si barci in Jurilovca. Organizam excursii ghidate in zona Lagunei Razim-Sinoe si in toata Delta Dunarii.
Telefon contact 0724541404 -Stefan

Fun & Adventure - Sibiu

Fun & Adventure – Sibiu

Firma se ocupa cu activitati de timp liber , outdoor printre care se numara si ture cu caiacul in judetul Sibiu. Persoana de contact: Paul – 0742300386

Leo Kayaks - Gura Humorului

Leo Kayaks – Gura Humorului

Leo Kayaks organizeaza ture in caiac pe raurile Moldova (6 km) si Bistrita (28 km). Persoana de contact este Leonard , tel: 0755811963