Pentru toți cei care au visat toată vara la un caiac, lansăm acum oferta de presezon pentru caiacele Riot și Boreal Design. Profită acum de cel mai bun preț posibil și fii pregătit pentru sezonul de caiac 2021 !

Condițiile ofertei:

prețurile de presezon sunt cele mai mici prețuri pentru caiacele Riot și Boreal Design pentru perioada octombrie 2020 – octombrie 2021. Această ofertă se bazează pe prețurile negociate de noi pentru 2021 și pe o cantitate limitată pusă la dispoziție de furnizor la aceste prețuri speciale. Pentru unele modele , este vorba de una sau două bucăți.  Dacă știi deja modelul dorit, grăbește-te și rezervă-ți caiacul acum ! Dacă nu știi ce ți se potrivește, contacteaza-ne, te ajutăm să alegi modelul potrivit.
– poți alege între două oferte: 25% discount pentru plata integrală la momentul plasării comenzii sau 20% discount pentru plata unui avans de 50% și restul de 50% la livrare ( pentru caiacele premium Boreal Design din ABS oferta este 15% respectiv 10%)
– livrarea caiacelor: dacă ești flexibil în privința culorii, e posibil să avem caiacul tău în stoc și să ți-l putem livra imediat; dacă iți dorești o culoare anume , data maximă de livrare este 25 martie 2021.

Această ofertă nu va fi repetată în cursul sezonului 2021.

Ca de obicei, prețul se referă strict la dotările standard ale caiacului (cum sosește el din fabrică: cu derivor, cârmă, compartimente de bagaje) și nu include eventuale accesorii opționale ( padele, fustițe, etc) sau costuri de transport prin curier.

 


Data limita a ofertei este 30 noiembrie 2020
sau pâna la epuizarea stocului pus la dispozitie de furnizor pentru aceasta oferta.
Prețurile de presezon sunt valabile începand de azi și înlocuiesc eventualele oferte de pe site.
Site-ul va fi actualizat în cel mai scurt timp.