Vă invităm la Bicaz Kayak Fest, evenimentul pentru caiaciști cu cele mai mari premii din Romănia!

Bicaz Kayak Fest va avea loc in 18-19 iunie, pe lacul Izvorul Muntelui.

Ca și anul trecut, vom avea probe de semi-maraton (20 km), maraton (40 km), sprint si eskimo-rolling.

Marele căștigator Bicaz Kayak Fest va fi concurentul care obține cel mai mare punctaj cumulat la probele de maraton, sprint si eskimo-rolling. Modul de punctare va fi publicat în curând pe site-ul evenimentului www.bicazkayakfest.ro

Marele premiu – în premieră în Romănia, căștigătorul va avea de ales între un sea-kayak Brittany sau să-și urmeze o nouă pasiune  – un caiac de whitewater Riot Magnum!
premiuI

Dacă nu știi încă eskimo-rolling și ești un pic descurajat că nu prea ai șanse la marele premiu, mai gândește-te: oferim un sea-kayak Crunch pentru cel care câștigă maratonul (40 km) intr-un caiac de tură cu lungimea sub 4,50 m!
premiu-tura-4

Esti posesor de sit-on top, caiac gonflabil etc? Te așteptăm alături de noi la cel mai mare eveniment organizat de caiaciști pentru caiaciști! Premiul  pentru  cel mai bun timp scos la semi-maraton (20 km) într-un caiac sit-on top sau gonflabil este o placa de stand up paddling!
premiu-SOT

Multe alte premii pentru cei clasați pe locul II și III: padele de carbon, veste de salvare, alte accesorii pentru practicarea sportului vostru preferat!

Te așteptăm alături de noi la un week-end plin de distracție și voie bună, un week-end alături de cea mai mare comunitate de caiaciști din România! Mai multe detalii și înscrieri pe: www.bicazkayakfest.ro

Premiile sunt oferite de : Hibiscus Sport, Driedfruits, BeaCafeaVerde.ro, Reefers Logistic, Agro-Gym, Tudoris, Trust BGE.