Pentru toți cei care au visat tot anul la un caiac, lansăm acum oferta de presezon pentru caiacele Riot și Boreal Deisign. Profită acum de cel mai bun preț posibil și fii pregătit pentru sezonul de caiac 2020 !

Condițiile ofertei:

prețurile de presezon sunt cele mai mici prețuri pentru caiacele Riot și Boreal Design pentru perioada octombrie 2019 – octombrie 2020. Această ofertă se bazează pe prețurile negociate de noi pentru 2020 și pe o cantitate limitată pusă la dispoziție de furnizor la aceste prețuri speciale. Pentru unele modele , este vorba de 1 sau două bucăți.  Dacă știi deja modelul dorit, grăbește-te și rezervă-ți caiacul acum ! Dacă nu știi ce ți se potrivește, contacteaza-ne, te ajutăm să alegi modelul potrivit.
– sunt două nivele de preț: 25% discount pentru plata integrală la momentul plasării comenzii, 20% discount pentru plata unui avans de 50% și restul de 50% la livrare
– livrarea caiacelor: dacă ești flexibil în privința culorii, e posibil să avem caiacul tău în stoc și să ți-l putem livra imediat; dacă iți dorești o culoare anume , data maximă de livrare este 20 martie 2020.

Această ofertă nu va fi repetată în cursul sezonului 2020.

Ca de obicei, prețul se referă strict la dotările standard ale caiacului (cum sosește el din fabrică: cu derivor, cârmă, compartimente de bagaje) și nu include eventuale accesorii opționale ( padele, fustițe, etc)

Data limita a ofertei este 30 noiembrie 2019 sau pâna la epuizarea stocului pus la dispozitie de furnizor pentru aceasta oferta.
Preturile de presezon sunt valabile începand de azi si inlocuiesc eventualele oferte de pe site. Site-ul va fi actualizat in cel mai scurt timp.