Pentru cei hotărâți să înceapă anul 2023 pe apă, lansăm acum oferta de presezon pentru caiacele Riot și Boreal Design. Profită acum de cel mai bun preț posibil și fii pregătit pentru sezonul de caiac 2023 !

Condițiile ofertei:

prețurile de presezon sunt cele mai mici prețuri pentru caiacele Riot și Boreal Design pentru perioada noiembrie 2022 – septembrie 2023.
Această ofertă se bazează pe prețurile pentru sezonul 2023 și pe o cantitate limitată pusă la dispoziție de furnizor la aceste prețuri speciale. Pentru unele modele , este vorba de una sau două bucăți.  Dacă știi deja modelul dorit, grăbește-te și rezervă-ți caiacul acum ! Dacă nu știi ce ți se potrivește, contacteaza-ne, te ajutăm să alegi modelul potrivit.
– prețul de ofertă este valabil pentru plata integrală la momentul plasării comenzii;
– livrarea caiacelor: în funcție de modelul ales, datele de livrare sunt   martie / aprilie 2023.
–  culoarea caiacelor : gama de culori a fost restrânsă pentru 2023: 1-2 culori standard plus o culoare disponibila doar pentru pre-comenzi; la momentul plasării comenzii tale îți vom spune ce culori sunt disponibile pentru 2023.
– data limită a ofertei este 30 noiembrie 2022 sau până la epuizarea cantității pusă la dispoziție la acest preț.
– nu se oferă extra-discount indiferent de cantitatea comandată.

Această ofertă nu va fi repetată în cursul sezonului 2023.

Ca de obicei, prețul se referă strict la dotările standard ale caiacului (cum sosește el din fabrică: cu derivor, cârmă, compartimente de bagaje) și nu include eventuale accesorii opționale ( padele, fustițe, etc) sau costuri de transport prin curier.

Caiacele disponibile pentru acestă ofertă le poți găsi aici: oferta presezon 2023 Riot & BD sau în listele de mai jos.
Unele modele de la RIOT/ BD nu intră la oferta de pre-sezon (modele discontinuate).
Atenție: pentru modelele noi 2023 e posibil ca data de livrare să se decaleze, în funcție de disponibilitatea la fabrică.

Daca ți-ai achiziționat caiacul de la noi în ultimele 30 de zile, la un preț mai mare decât oferta actuală, te rog să ne contactezi pentru rambursarea diferenței.

Mulțumim pentru încredere!
Ne vedem și in 2023 pe apă 🙂