Dacă ești hotărât sa-ți iei caiac, fii pe fază pentru că acum lansăm oferta de presezon 2019!
Este cel mai bun preț pe care il poți obține pentru caiace din colecția 2018-2019, inclusiv pentru modele abia lansate pe piață. Oferta este negociată de noi , iar cantitatea pusă la dispoziție de către furnizor la aceste prețuri speciale este foarte limitată. Atentie: pentru unele modele este vorba de chiar  una sau două bucăti. Scopul ofertei este de a-i ajuta pe cei care visează  să dețină propriul caiac sau să și-l schimbe pe cel actual, sau de ce nu, să incerce la un preț foarte bun un model nou lansat.

In cadrul ofertei, poți alege intre cele doua variante: 25 % discount de la pretul de lista pentru plata integrala la momentul plasării comenzii  sau 20% discount pentru plata in doua transe (avans in momentul plasării comenzii, restul de plată pâna la livrarea caiacului).

Aceasta oferta nu va fi repetata in cursul sezonului 2019.

Ca de obicei, prețul se referă strict la dotările standard ale caiacului (cum sosește el din fabrică: cu derivor, cârmă, compartimente de bagaje) și nu include eventuale accesorii opționale ( padele, fustițe, etc)

 


Livrarea caiacelor se va face in perioada octombrie 2018 -15 ianuarie 2019, în funcție de disponibilitatea pe stoc.
Data limita a ofertei este 15 noiembrie 2018 sau pâna la epuizarea stocului pus la dispozitie de furnizor pentru aceasta oferta.
Preturile de presezon sunt valabile incepand de azi si inlocuiesc eventualele oferte de pe site. Site-ul va fi actualizat in cel mai scurt timp.

Caiacele pot fi vazute pe urmatoarele link-uri: Colectie caiace Riot 2018, Colectie caiace Boreal Design 2018. 

Modelele noi pot fi văzute în următorul video: