Anul  2023 a prezentat numeroase provocări pentru industria nautică în ansamblu, inclusiv pentru noi -Hibiscus Sport. Cu toate acestea, credem că provocările aduc și oportunități: noi branduri de caiace vor fi disponibile din 2024: Cobra kayaks (caiace sit-on-top), VIBE (caiace de pescuit).
Încetinirea generală a cererii de produse a dus la scăderea costurilor de transport și deși costurile de producție continuă să crească,  se pare că s-au găsit modalități de a reduce prețurile către dealeri și implicit către clienții finali.
Suntem bucuroși să transmitem aceste reduceri mai departe așa cum v-am obișnuit de atât de mulți ani.  Și vă mulțumim pentru încredere!
Așa că…pentru cei hotărâți să își ia caiac doar la cel mai bun preț, așteptarea a luat sfârșit:  lansăm  oferta de presezon 2024 pentru caiacele Riot și Boreal Design.

Condițiile ofertei:

prețurile de presezon sunt cele mai mici prețuri pentru caiacele Riot și Boreal Design pe care le putem oferi în acest moment, având în vedere toate condițiile pieței
Oferta se bazează pe prețurile pentru sezonul 2024 și pe o cantitate limitată pusă la dispoziție de furnizor la aceste prețuri speciale. Pentru unele modele , este vorba de una sau două bucăți.  Dacă știi deja modelul dorit, grăbește-te și rezervă-ți caiacul acum ! Dacă nu știi ce ți se potrivește, contactează-ne, te ajutăm să alegi modelul potrivit.
– prețul de ofertă este valabil pentru plata integrală la momentul plasării comenzii;
– livrarea caiacelor: în funcție de modelul ales, datele de livrare sunt   ianuarie /martie / aprilie 2024.
–  culoarea caiacelor : gama de culori este în schimbare pentru  2024: sunt 1-2 culori standard plus 1-2 culori disponibile doar pentru pre-comenzi; la momentul plasării comenzii tale îți vom spune ce culori sunt disponibile pentru 2024.
– data limită a ofertei este 24 noiembrie 2023 sau până la epuizarea cantității pusă la dispoziție la acest preț.
nu se oferă extra-discount indiferent de cantitatea comandată.

Ca de obicei, prețul se referă strict la dotările standard ale caiacului (cum sosește el din fabrică: cu derivor, cârmă, compartimente de bagaje) și nu include eventuale accesorii opționale ( padele, fustițe, etc) sau costuri de transport prin curier.

Caiacele disponibile pentru oferta de presezon le poți găsi aici: oferta presezon 2024 Riot & BD  (categorie updatată continuu, pe măsura timpului 🙂 ) sau în listele de mai jos.
Modelele noi se găsesc pe siteurile producătorului:
RIOT: https://www.riotkayaks.com
Boreal Design: https://borealdesign.com
Cobra: https://cobrakayaks.com
Vibe: https://vibekayaks.com

Nouă ne-au atras atenția următoarele modele:

Unele modele de la RIOT/ BD nu intră la oferta de pre-sezon (modele discontinuate).
Atenție: pentru modelele noi 2024 e posibil ca data de livrare să se decaleze, în funcție de disponibilitatea la fabrică.

IMPORTANT :
Ne rezervăm dreptul să modificăm prețurile în funcție de evenimentele internaționale cu impact major (războaie, creșterea prețului la  transportul maritim, schimbări bruște ale cursului valutar).
În cazul unei  creșteri de preț ai posibilitatea să anulezi comanda și îți vom vira banii înapoi. Rambursarea este valabilă doar pentru clienți persoane fizice pentru o comandă de maxim 1-2 caiace.

 

Daca ți-ai achiziționat caiacul de la noi în ultimele 30 de zile, la un preț mai mare decât oferta actuală, te rog să ne contactezi pentru rambursarea diferenței.

Mulțumim pentru încredere!
Ne vedem și în 2024 pe apă 🙂