Anul acesta  Hibiscus Sport  împlinește 15 ani ! Sunt 15 ani de când  ne vedem, visăm, jucăm, muncim ne distrăm, ne facem prieteni pe apă!

În 2006 când a început totul,  ne număram printre pionierii pieței nautice, iar azi, după cincisprezece ani, nu suntem cel mai mare jucător de pe piața nautică, dar cu siguranță suntem printre cei mai buni!

Așa cum probabil știți deja mulți dintre voi, am început ca distribuitor exclusiv pentru BIC Sport  (cel mai mare producator european de echipamente nautice, în prezent sub umbrela TAHE OUTDOORS) iar azi reprezentăm peste 25  de mari producători și branduri.

Vrem să vă  mulțumim vouă, clienții noștri,  pentru încrederea de a alege produse pe baza recomăndărilor noastre, pentru părerile, sugestiiile și criticile voastre cu care ne-ați ajutat să devenim din ce în ce mai buni.
Vă mulțumim pentru recomandări, pentru fiecare like, share, pentru fiecare prieten pe care l-ați convins să apeleze la noi pentru a vă putea însoți pe apă.

Statisticile nu sunt punctul nostru forte, dar pentru că tot am făcut un bilanț acum 5 ani, îl reluăm acum… Așadar , pentru cei pasionați de ieșirile pe apă, acesta e Hibiscus in cifre: în cincisprezece  ani, noi cei de la Hibiscus Sport am padelat pe 1 ocean7 mări, 52  de lacuri (dintre care unul în China! 🙂), 33 de râuri în țară și 17 în afara țării, ne-am dat în 17 țări din Europa și am vizitat pe apă 27 de  insule.
Iar pentru că multe dintre aceste ture au fost alături de voi , comunitatea Hibiscus Sport & Friends, vă mulțumim pentru amintirile frumoase și pentru entuziasmul cu care ne răspundeți  de fiecare dată la invitația la joacă pe apă 🙂

Vă  mulțumim că ați fost alături de noi în cei 15 ani, că ne-ati primit să facem parte din viețile voastre , că ne-ați oferit prietenia voastră și de multe ori ne-ați sărit în ajutor când am avut nevoie de sprijinul vostru.

Cei 15 ani nu ar fi fost posibili fără voi,  vă mulțumim și vă iubim 🙂
Echipa Hibiscus Sport:
Oana Achim Cristea
Dragos Cristea
Vlad Cristea