În fiecare week-end echipa Hibiscus Sport este pe apă, cu caiacele, plăcile de SUP sau cu echipamentul de windsurfing. Poți veni să te dai cu noi sau poți încerca oferta partenerilor noștri din toată țara. Mai jos găsești detaliile de contact ale colaboratorilor noștri care închiriază echipamente din oferta Hibiscus Sport  (caiace, plăci SUP) sau organizează ture cu caiacul pe lacuri, râuri, la mare sau în Delta Dunării.

IMBOLD GALATI

IMBOLD – Galati

Inchiriem kaiace de una sau doua persoane in Galati. Organizam excursii si expeditii cu caiacul pe Dunare, Siret, Brates, Catusa si la cerere in alte locatii din tara.
Contact: 0745231363

ARTHA PARK - Snagov

ARTHA PARK – Snagov

Zona de agrement la doar 30 de km nord de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, pe malul lacului, in vecinatatea padurii.
Puteti inchiria caiace sau placi de Stand Up Paddling pentru plimbari pe lacul Snagov.
Centrul ofera si posibilitatea de gazduire caiace contra-cost.

Hai cu Caiacul – Bucuresti

Organizare de ture personalizate pentru grupuri de aprox 10 persoane oriunde in tara (rau / lac / mare / Delta Dunării). Inchirieri de caiace cu preluare din Bucuresti.
Contact: 0725584314 – Paul

Ture cu caiacul – Delta Dunarii

Vino sa experimentezi alaturi de noi caiacul! Vei avea ocazia sa te bucuri de natura intr-un mod unic si relaxant. Destinatia noastra preferata este Delta Dunarii, dar mai padelam si in Delta Neajlovului, pe lacul Herastrau sau pe alte lacuri din Bucuresti si imprejurimi.
Contact: 0744851556 -Florin


Excursii din Caiac -Cluj

Organizam Excursii Din Caiac de expediție pe lacurile de munte din Transilvania și nu numai. Dar și pe râul Someș sau Dunăre. Contact: Alex Asztalos 0748054 680

Distracție și relaxare pe apă – Buzau

Organizăm ture în caiace duble și simple în zona Buzăului, excursii pe lacul Siriu și râul Buzău, Delta Dunării , Marea Neagră sau alte mări 🙂 Contact: Mariana: 0740215297, Gabi: 0736017858

Kayak Escape -Dunavatu de Jos, Murighiol

Centru de inchirieri caiace simple si tandem pentru excursii scurte sau ture inedite prin labirintul Deltei Dunarii.
Contact: Flavius – 0744.141.562

JuriLotca - Jurilovca, Tulcea

JuriLotca – Jurilovca, Tulcea

Inchiriem caiace, biciclete si barci in Jurilovca. Organizam excursii ghidate in zona Lagunei Razim-Sinoe si in toata Delta Dunarii.
Telefon contact 0724541404 -Stefan

Caiac Delta Dunarii

Caiac Delta Dunarii

Turele organizate de noi va ofera sansa de a explora, experimenta si intelege cu adevarat cum este traiul omului in comuniune cu natura in Delta Dunarii. Vom petrece zilele vaslind usor, incet si in liniste fara sa tulburam si stresam mediul inconjurator.
Contact: 0757107617


Cluj Napoca – Yachting Club Tarnita

Yachting Club Tarnita este o initiativa familiala prin care dorim sa impartasim pasiunea noastra pentru sporturi nautice si natura. Pentru explorarea lacului Tarnita, va oferim peste 20 de caiace (simple, duble, triple),  12 SUPuri si mai multe iole. Puteti sa petreceti si timp la plaja iar de la Bar Tanganyika va dam una alta de baut.

Bucuresti – Caiacescu

Te așteptăm alături de noi să descoperi frumusețile naturii văzute dintr-o perspectivă unică aproape de luciul apei, într-un mod activ și sănătos prin care vei putea reflecta nu numai asupra peisajelor, ci și a gândurilor, înconjurat de liniște și oameni buni

Vertical Adventure - Timisoara

Vertical Adventure – Timisoara

Vertical Adventure organizeaza programe de team building outdoor in toata tara.
Persoana de contact pentru ture caiac: 0726 274 676 – Sandu

 

Fun & Adventure - Sibiu

Fun & Adventure – Sibiu

Firma se ocupa cu activitati de timp liber , outdoor printre care se numara si ture cu caiacul in judetul Sibiu. Persoana de contact: Paul – 0742300386

Leo Kayaks - Gura Humorului

Leo Kayaks – Gura Humorului

Leo Kayaks organizeaza ture in caiac pe raurile Moldova (6 km) si Bistrita (28 km). Persoana de contact este Leonard , tel: 0755811963