Una dintre cele mai citite postări de pe blogul nostru România văzută din caiac este descrierea râului Soca din Slovenia, semn că interesul pentru whitewater este în creștere și în țara noastră. Și cum așa cum spunea colega noastră Oana , Soca este o ”adevărată Mecca a caiaciștilor”, binînteles că râul de smarald s-a bucurat de mai multe articole, întise de-a lungul celor cinci ani de când am avut privilegiul de a vâsli pe acest râu.

Acum doi ani, eram fericiți că am reușit să parcurgem tot râul, inclusiv secțiunile de grad 4, ba chiar mai mult, una dintre cele mai dificile porțiuni de pe râu – cimitirul – am parcurs-o singuri, fără ghid, fără instructor. Filmul realizat de noi atunci e destul de lung, dar pentru amatorii de whitewater este o sursă bună de informații deorece parcurge toate secțiunile râului, așa cum sunt date ele pe hartă.

Ne bucurăm că această postare și filmul a servit atâtor pasionați de whitewater ca sursă de inspirație și motivație pentru a avansa în frumosul nostru sport.!

Vă  multumim pentru interes și susținere și vă așteptăm pe toți la primul concurs de caiac whitewater care deschide acest sezon – Buzău X Race!