Pentru că cel mai tânăr membru al echipei Hibiscus a primit un caiac nou:


pe care l-a studiat, inspectat, verificat și aprobat:

suport reglabil pentru picioare
am decis să-l testăm și să vedem de ce este în stare pe baltă, la Comana. Într-o frumoasă zi cu soare 🙂
Cel mai mic caiacist si-a luat în primire noul echipament (pantaloni impermeabili și vestă de salvare).


Vestele de salvare pentru copii atât de mici (3 ani) sunt prevăzute cu chingi între picioare pentru a nu scăpa din vestă în caz de răsturnare. Pantalonii impermeabili sunt utili pentru că Bayside are cockpitul deschis, nu se poate pune fustiță (spraydeck) și deci inevitabil te stropești de la padelă.

Trei in doua caiace 🙂

Și ne-am dat 🙂 ..am admirat păsărele, apa, norii, stuful, crengile căzute în apă, am dat cu bețe și mânuțe mici în apă și am speriat musculițe, am făcut poze…

Ne-a plăcut caiacul? Da! Bayside este stabil, spațios, confortabil. Se manevrează foarte ușor, ține bine direcția și are o viteză bună pentru lungimea lui. Marele avantaj al cockpitului ultra-spațios este că ai putea lua mai multe bagaje cu tine, un câine sau în cazul nostru, un pasager mic pe care trebuie sa îl ții aproape, să nu bage prea mult mâinile în apă 🙂  El are libertate și confort, iar tu poți padela în voie, ai spațiu suficient pentru toate manevrele cu padela. Extra bonus: mofturile la mâncare dispar și somnul vine repede-repede..mai mergem!