Suntem mândri să lansăm la început de sezon o nouă versiune a site-ului: Hibiscus Sport are acum un design îmbunătățit, mai prietenos, updatat pentru platformele mobile și  cu un conținut mai bine organizat.

Ne-am dorit ca schimbarea să fie cât mai ușoară și am păstrat unele elemente din vechiul site care ne-au fost foarte dragi – cum ar fi structura primei pagini cu categorile de produse pe care le comercializăm sau prezentarea fiecărui produs cu multe poze si evaluarea făcută de echipa Hibiscus.

Ce este nou :

Una dintre schimbările majore este legată de meniu site-ului. Am grupat tot echipamentul si accesorile necesare pentru practicarea sportului vostru preferat în cadrul fiecărei categorii, pentru a vă fi mai ușor să găsiți produsul pe care îl căutați. Ca de obicei, echipa Hibiscus este pregătită să vă ajute în alegerea echipamentului potrivit și să vă răspundă la întrebări.

Meniu site Hibiscus Sport

 

 

Prezentarea produselor  a fost îmbunătățită.

Am optat pentru o clasificare după utilizarea recomandată și cea mai potrivită pentru un produs, dar această clasificare nu este strictă, un produs putând face parte din mai multe categorii. De exemplu , deși toate vestele de salvare au de principiu acelasi scop (să te țină la suprafața apei), fiecare model este de fapt mai potrivit și oferă mai mult confort pentru un anumit tip de activitate (agrement, tură , uz profesional sau în competiții sportive). Această recomandare făcută de echipa noastră se regăsește sub formă de punctaj pe pagina fiecărui produs.

recomandare-utilizare-produs

 

 

Imaginile de prezentare pentru fiecare  produs sunt mai mari și în plus, la fiecare echipament veți găsi o prezentare video și o mică galerie foto cu poze din turele noastre sau de la testele pe care le-am făcut cu echipamentul respectiv. A fost nevoie de o trecere în revistă a unei arhive cu câteva zeci de mii de fotografii, dar credem că a meritat. Așa cum spuneam încă din primii anii, noi nu doar vindem echipament nautic , noi ne dăm, testăm produsele și întotdeauna recomandările noastre se bazează pe experiența noastră, nu pe recomandările de catalog ale producătorilor. În acest sens, am  păstrat din vechiul site sistemul nostru de evaluare al fiecărui produs, cu puncte de la 1 la 10.
Evaluare produs Hibiscus Sport

 

 

Secțiunea ”Explorează” este o noutate pe site, dar nu și pentru clienții și prietenii Hibiscus, pentru că veți regăsi aici o parte din articolele de pe blogul România vazută din caiac.  Tot in cadrul acestei secțiuni vă  vom prezenta informații despre produsele noi (și avem o mulțime de surprize pregătite pentru acest an), turele, cursurile  și evenimentele pe care  le organizăm , dar și câteva tutoriale, grupate după sportul preferat (caiac, stand up paddling, pescuit sau yachting)
exploreaza

 

 

Îmbunătățirile vor continua și în zilele următoare. Vom adăuga elemente și articole noi, precum și multe produse care încă nu se regăsesc pe site. Ne vom  strădui să corectăm eventuale greșeli sau bug-uri, în cazul cărora  vă mulțumim pentru răbdare!

Sperăm să vă placă noul design și după experiența online să ne vedem, ca de obicei, pe apă!

Echipa Hibiscus Sport.