Dacă ești hotărât  să iți iei caiac, oferta de presezon este cel mai bun pret pe care il poți obține in perioada octombrie 2017- octombrie 2018.

In cadrul ofertei, poți alege intre cele doua variante: 25 % discount de la pretul de lista pentru plata integrala la momentul plasării comenzii  sau 20% discount pentru plata in doua transe (avans in momentul plasării comenzii, restul de plată pâna la livrarea caiacului).
Aceste discounturi nu vor fi repetate in cursul anului 2018, ce vedeți mai jos sunt preturi negociate de noi pentru piața din România iar cantitatea pusă la dispoziție de către furnizor este limitată.

Preturile de oferta se refera strict la caiac si la  dotarile standard ale acestuia (cârmă sau skeg, compartimente de bagaje, exclus alte accesorii care țin de echipamentul personal). Ca și anul trecut, extindem oferta de presezon  și pentru caiacele Boreal Design si mult-doritele padele  Riot Distance si Marathon! Acum ai ocazia sa iti comanzi  Baffinul mult visat la cel mai bun pret!

Livrarea caiacelor se va face in perioada octombrie 2017 -1 martie 2018, în funcție de disponibilitatea pe stoc.
Data limita a ofertei este 24  noiembrie 2017 sau pâna la epuizarea stocului pus la dispozitie de furnizor pentru aceasta oferta.
Preturile de presezon sunt valabile incepand de azi si inlocuiesc eventualele oferte de pe site. Site-ul va fi actualizat in cel mai scurt timp.

Modelele 2018 pot fi vazute pe urmatoarele link-uri: Colectie caiace Riot 2018, Colectie caiace Boreal Design 2018. 

Riot-presezon-oferta-epuizata