1. UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare. Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

2. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii Hibiscus Sport SRL (www.hibiscussport.ro).
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.
DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus (a se vedea legea 8/1996 actualizata).
SPECIFICATII: reprezinta descrierile bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

3. SC Hibiscus Sport SRL, cu sediul in Baia Mare, bd Republicii 8, punct de lucru deschis in Bucuresti (depozit) pe strada Izbiceni 183 .
este reprezentant oficial in Romania pentru cei mai mari producatori de echipamente nautice.

4. Prin accesarea SITE-ului, UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.
4.1. Utilizatorii au obligatia de a nu furniza informatii false, in special cu privire la numele lor, la adresa de facturare si cea de livrare a produselor.

5. Hibiscus Sport SRL depune toate eforturile pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE.
5.1. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, Hibiscus Sport SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.
5.2. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre Hibiscus Sport SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.
5.3. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa Hibiscus Sport SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

6. Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. Hibiscus Sport SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

7. Toate preturile afisate pe SITE sunt in RON si contin TVA. SC Hibiscus Sport SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand considera ca acest lucru este necesar.

8. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
8.1. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

9. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Hibiscus Sport SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Hibiscus Sport SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

10. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii. Produsele cumparate pot fi returnate in termen de maxim 10 de zile cu conditia ca acestea sa fie returnate in starea in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele insotitoare, fara urme de utilizare).
10.1 In acest caz, cheltuielile de returnare a produsului cad in sarcina cumparatorului. Contravaloarea comenzii va fi returnata in maximum 30 de zile de la primirea coletului de retur. La fel se va proceda si in cazul in care se doreste inlocuirea produsului si nu returnarea sumei de bani.
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor”.
Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

11. Hibiscus Sport SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

12. Toate produsele societatii se pot livra prin curier rapid, cu plata ramburs.
Pentru coletele agabaritice (caiace, barci, placi de windsurf, placi stand-up-paddling ) costurile de transport difera in functie de dimensiuni, greutate si destinatie.

13. Hibiscus Sport SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
13.1. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
13.2 Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Hibiscus Sport SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

14. Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Hibiscus Sport SRL a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

15. Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
• intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
• deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
• informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale oferite.
• posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
• neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
• continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

16. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
• produsul comandat nu este pe stoc
• identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
16.1. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

17. SC Hibiscus Sport SRL isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.